Decemberfredag......

Fredag och ledig helg....eller inte direkt "ledig" men i alla fall ledig från jobbet ;-) I eftermiddag kommer en som ska klappa grenar på vårt gårdsträd. Förra året när det stormade brast en stor gren och slog hål i taket på den stora lastbilen....och den välte ute-dasset(som iofs inte används men i alla fall). Så nu är det verkligen dags att få trädet klappat så det inte kommer fler stora grenar farande. Men det betyder att Agge och Qsan måste in tidigare idag eftersom grenarna hänger ut över deras hage. Agge kommer garanterat att bajsa på sig om han ska gå kvar i hagen.....hahaha. Så nä, de ska såklart inte vara där då.

Men det innebar att jag va tvungen att mocka stallet i morse för att maken ska kunna ta in dem vid 15. Jag hatar att ställa in hästarna i omockade boxar så där va valet enkelt ;-) 

I helgen har jag lektioner och vi ska beta av lite saker här hemma på gården.Maken ska till byn och lägga om till vinterdäck på Bosses bil(Gerds sambo). Och sen ska den "nya" hagen iordningställas till Rox. Växthuset plockade maken ned förra helgen(duktig) så nu kan vi äntligen röja klart. Dock väntar jag på elrep som är beställt men jag har nog så att vi tar oss runt så länge. Det är en hel del tråd som ska bytas ut också i den andra hagen.

För övrigt hoppas jag det blir bra väder och en lugn helg...det behövs nu. Både jag och Magnus är ganska slutkörda efter sista veckans händelser.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer