Det bubblar......

Den där vita servetten.....idag blev jag liiiiite irriterad på honom faktiskt.....snart har han fan stukat varenda finger jag har och idag höll han på att knäcka handleden på mig också. Alla dessa tvärstopp mitt i ett galoppsprång och där rök ett finger till.....jag har bra balans och sitter rätt fast i sadeln men när han gör sådana tvärstopp så slår det aldrig fel att handen/fingrarna trycks emot manken/halsen....fatta va ont det gör varenda gång. Mitt högra lillfinger är fortfarande inte helt bra och idag ordnade han så att det kommer att ta ett tag till innan jag kan använda det ;-)

Sådär lagom när jag börjat få ordning på Biggis alla tvärstopp och vändningar så har Aggish börjat istället....;-) Han var in i sjutton alert i dag i alla fall ;-) Fin i munnen och helt rätt i rotationen och balansen trots att han fladdrar,hoppar och far åt alla håll. Skrubbade benen på honom efteråt för han är expert på att få tusen småsår där hela tiden men nu är alla skorpor borta så vi får se hur många dagar det tar innan han har nya småsår.

Biggi gick i töm och tyckte inledningsvis att det var ganska onödigt......fredagskväll å allt ;-) Han är ju lite bekväm när det kommer till arbete ;-) Då tar man och bockar och busar lite istället så att man kommer ifrån jobbet.....hahaha. Men sen skärpte han till sig och var superfin sådär i halvlek. Får han bestämma så hade han gärna stått på stallgången och myst och ätit morötter idag ;-)

No photos today.......men jag hade inte tid och sen kom jag inte ihåg(var nog närmare sanningen....). Lena skickade upp sina 2 hästskötare idag att ta hand om Elliot, sin sambo och bonusdotter.....känner jag Lena rätt ligger hon hemma i soffan och kollar på någon serie.......hahaha ;-) Nej bonusdottern sa att Lena var iväg och hjälpte någon att hämta hö.....höhöhö ;-)

Morgondagen är inte riktigt planlagd ännu mer än att jag har träningar mellan 12-15. Övrig tid ska jag rida mina och göra resten i stallet. Måste också försöka hinna mocka resterna i stora lösdriften och sen ska grabbarna maskas för att på söndag kväll byta hage och på måndag ska gamla hagen mockas ren. Så helgen kommer att gå åt till allahanda saker,alltid pyssel ;-)

Maken fixar varma mackor så jag har det ju ändå rätt bra får man säga ;-)

Sen blir det inte så mycket mer spännande än att sova och jag kan ju faktiskt sova ända till 08 eller nåt i morgon eftersom frulle-grinden är laddad :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer