Det rör på sig

Min make har genomgått en transformation :-) Han har varit "ivrig" i 2 dagar nu och hjälpt till att rensa och röja....dock sina egna saker iofs ;-) Men ändå :-) Det börjar nästan komma till stadiet att man kan ta sig fram här hemma utan att snava på massa saker. Vi ska inte överdriva för vi har hela källaren kvar och en del annat men det är i alla fall en början ;-)

Alla fönster i huset ska putsas och det är väl sådär 15 dubbelfönster och 2 entréer......ja vi har att göra.

I natt när jag kom hem så kom både Biggi och Aggish galopperande........"vi vill iiiiiiin".........jag hade inte tänkt att ta in dem eftersom det var +14 grader och ändå ok väder men det tyckte inte dem. När jag tittade på dem och vände mig om för att gå in så gnäggade Aggish.....hahaha. De VILLE verkligen komma in. Så de fick göra det och när jag varit ute en stund så kändes det inte så varmt längre.....kollade och såg att det sjunkit till +8......

I dag ska det återigen komma massa regn och jag blir lite orolig för vår P&J på Onsdag.....att vattnet ska hinna rinna undan ordentligt så jag kan sladda ridbanan. Den sväljer rätt mkt vatten och den är självdränerad men när det regnar SÅ mkt och SÅ ofta som det gjort senaste veckan så hinner inte vattnet riktigt rinna undan :-( Ja vi får se,bara hoppas på det bästa.

I morgon är det dags för klinikbesök med Biggi......vet inte hur orolig jag ska vara egentligen....han känns mindre spänd(väldigt mkt mindre) men nu har han behandlats och vilat också. Magkänslan är svår att känna av.......kände tidigare att det nog var mest träningsvärk och att han sladdat runt i hagen......nu när det gått en vecka så börjar jag oroa mig över att Liza "har rätt"....nojjig :-(

Lena åker med i morgon i alla fall, skönt att ha ett bollplank. Sen är det tusen saker att göra klart till Onsdag efteråt också som hon hjälper mig med.

Och idag....ska det regna ordentligt så det blir inomhusaktivitet på förmiddagen innan jobbet. Ska röja av stallet också för jag misstänker att grabbarna vill in i kväll också då det ska regna hela natten ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer