Efter mötet...........

Ibland ska man bli förvånad över människor....och det blev jag idag. Vanligtvis är ju hästmänniskor lite speciella....;-) Men mötet gick helt klart över förväntan och nu tror jag (hoppas innerligt) att vi löst problemen med VAD som är en vallkant....och att man faktiskt inte rider på andras grödor. För de flesta är det en självklarhet men för vissa INTE. Men som sagt, tror vi är hyggligt synkade i socken nu ;-)

Lizza har fått en hygglig skrittur idag. Roxan också. Vädret har varit himla trist för det mesta men ut måste man ju ;-) I morgon rider Linda igen och jag ska försöka hinna rida Rox innan kvällen då vi ska in till människobyn en sväng.

Lizza har en chill-vecka nu och sen ska vi köra på lite. Hon har lagt ut ett par cm så det ska vi trimma bort ;-)

Har precis fått i mig lite yoghurt och snart blir det sängen. Har inte så mkt kul att berätta för dagen....maken har börjat med höskörden och de första vallarna är slagna idag. Vädret är ju lite ostadigt men vi får hoppas det hinner torka lite så de kan pressa när de ska. Hästarna på skogen fick en ny höbal i kväll också. Dollar trivs som fisken där nere- Kungen av skogen kan man säga...hahaha

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer