Får bli en tur till byn........

I morse när jag lagt mig så drog ett galet åskväder igång. Det brakade loss som bara den och jag låg och funderade på om jag skulle behöva gå upp igen för att kolla hästarna....men det gjorde maken ;-) Det var dock bara åska och inga blixtar så då blir jag inte så orolig. Hästarna bryr sig sällan om mullret. Men det regnade så att det dundrade i taket (vi har plåttak) men med lurarna i och ljudbok på så somnade jag snabbt ändå ;-) Vi fick i alla fall 18 mm :-)

Sen har det nog regnat hela dagen och gör det ännu så vi bestämde att dra en sväng till byn och handla lite småsaker istället. Hoppas vädret klarnat tills senare i eftermiddag/kväll.

Min "bästis" Hanni fick en liten bebis igår.......eller om det var i natt ........eller tidigt i morse ;-) Fick sms med bild tidigt i morse i alla fall :-) Det blev en tjej :-) Blir så sugen på föl igen :-)

Ska bli roligt att följa den lilla skruttan i livet :-) Nu kan jag åka upp snart och hälsa på med båda hästarna också. Har inte varit läge så länge hon varit dräktig för att inte oroa henne så att det händer något. Vet inte namn på henne ännu men jag får kolla med Hanni om hon bestämt något. Misstänker att hon fölade under natten så Hanni har nog inte sovit så himla mkt och är nog rätt trött......been there-done that ;-)

Nu far vi till byn en sväng ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer