Finally a paddock....a Hippodrome :-)

Åh herre guuud så jäkla trött jag var i natt....är ganska sliten nu. Sover inte så mkt efter sista nattpasset heller för då blir det svårt att sova i natt.

I går va Per här och kollade på marken där ridbanan ska ligga....ETT steg framåt i alla fall ;-) Vi dividerade lite om storleken på ridbanan och vi gör den så stor som möjligt...eller ja inte precis HUR stor som helst men i alla fall MINST 30x60. Den blir dock närmare 35x65 i alla fall. Sen får vi se när vi lägger en bank på den men det är inte prio 1 att få den gjord. Vi tar den vid tillfälle, huvudsaken att ridbanan blir gjord.

Har hämtat in hästarna för hovis kommer kl 13......eller ja.....klockan är 13.25 så vi får väl se....;-) Man vet inte riktigt med honom numera.....man får nog vara glad ATT han ens kommer....OM han nu gör det.

Hästarna har i alla fall gått bakom stallet i natt och de verkade tycka det var skönt att komma in en stund även om det faktiskt inte är sol idag. 

Jag ska skritta Lizza en sväng mot kvällen och jag antar att Felicia kommer och rider Dollar sen också. Maken är på traktor-pulling...?!? Hm ja det finns en hel del "roliga" saker att göra här på ön...hahaha. Själv blir jag hemma och fixar. Skönt att inte har precis varenda minut uppbokad så man kan göra lite vad som faller en in.

Nu ringde Magnus precis. Per hade fått ändrade planer och ville komma NU och gräva av för ridbanan. Dock får han vänta tills i morgon bitt så vi hinner sätta ut markeringar där han ska gräva.Magnus e ju som sagt inte hemma. Han måste vara med för annars e risken att jag markerar ut där rens-brunnen ligger.Den syns inte eftersom det inte finns något lock liksom...det är bara ett rör som ligger nere under jorden. Åh va bra att det ÄNTLIGEN kommer igång :-)

Nu ska jag kolla om hovis behagat dyka upp ;-) Sen funderar jag på att göra en broms-fälla...hmm...får se lite vad som finns hemma ;-)

Kaatjing ;-)


Gillar

Kommentarer