Folk är sjuka på ett annat sätt.......

Hörrni......den här jävla hysterin med Corona?!? Hur faaan kan man bli så himla hysterisk över detta???? Normala åtgärder såsom avhållsamhet från större tillställningar,sök vård om du blir sjuk,stanna hemma om du blir sjuk.....men det är väl så man ALLTID gör eller?!? Har vänner som skriver på FB som om det hade varit Senapsgas det handlade om......för guds skull, det är en dropp-smitta,alltså INTE luftburet.

Ta inte i allt ,nys i armvecket,håll 1-2 m avstånd från människor,sluta peta i ögon/näsa/mun om du befinner dig där andra människor är, Och avstå från att besöka sjuka/äldre människor för det är dom som löper störst risk att dö. Och för guds skull.......SLUTA HAMSTRA MAT!!!

Pasta och skithus-papper?!? Vad är grejen?? Är verkligen dasspapper det viktigaste om det blir kris?!?

Visst....man måste inte nödvändigtvis gå på nattklubb och slaska mule med andra....eller åka på semester till drabbade områden.......men hysterin MÅSTE stå i proportion till hotet. Som det är nu är det helt galet och media gör ju precis allt för att skrämma skiten ur människor och varenda en går på det,tror på varenda rad och sen lägger de gärna till lite extra också.....Why?? Gillar människor att vara rädda eller?!?

Nä jag tror folk har för lite att bekymra sig om ;-) Och jag tror att de som överreagerar så otroligt kanske har andra åkommor som de borde se över.......... ;-)


Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer