Fridag

Lyckades få loss en "fridag" idag. Fantastiskt skönt att inte ha saker inbokade varje tim under en hel dag :-) Vintervädret fortsätter att suga så vi får ta oss till ridhuset även idag. Men å andra sidan behövs det.

Jag har en del saker som ska plockad ihop som ska säljas på häst-loppis i helgen..............ja eller det får vi ju se om det blir sålt....hahaha...som ni vet är det inte helt lätt att sälja saker på denna ö ;-) Inte för att det ligger ivägen här hemma men jag tycker att fina saker som knappt är använda kunde komma till bättre användning. Men samtidigt kan man ju inte ge bort saker för 10-20:- som har ett värde på 2-300:-..............nån måtta får det ju vara.

Well vi får se vad som blir sålt ;-) Moa va i alla fall glad som fick några schabrak till sin ponny för besväret att stå och sälja ;-)

Tänkte också se om jag hann med en fika med sis idag, det var ett tag sedan. Vet ju inte om hon jobbat och kanske sover.

Annars är planen att dagen ska förflyta LUGNT och STILLA!!! Ingen hets över något för nu behöver jag tömma skallen och fylla på med lite energi.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer