Ingen veterinär.....

...jag väntar på att han ska ringa,han som sydde ihop Rox....men antagligen har han inte haft tid men jag tror att det börjar bli dags att ta hennes stygn så det vore bra om han hör av sig.

Det blev ridhuset i kväll. Och denna gång hade vi inte lika stor tur som sist ;-) Då var vi ensamma och precis när vi va klara att åka hem så kom det 4 st som skulle rida. I kväll var det redan 4 st där som red....eller det var nog 5 för det kom en till sen. Då är det inte så lätt att tömköra ;-) En av de andra skulle också tömköra eller rättare sagt longera så hon gav upp och gick ut. Jag tömkörde i alla fall vid hand i 20 min innan de andra va färdiga så jag kunde ta lite mer plats.

Agge va väldigt duktig och slappnade va ganska snabbt den här gången. Han vill gärna bli lite spänd i galoppen men även där slappnade han av efter en stund. Inga knixar alls och det är stor skillnad på honom nu och för bara 1 vecka sedan. Han är fortfarande lite smal tycker jag men han tjockar på sig mer för varje dag :-) Han får Luzernhack varje dag,ca 1 kg torrt utöver 16-17 kg hösilage och kraftfoder och mer törs jag inte ge honom ännu. Eftersom jag har svårt att hinna rida 6 dgr i veckan så får intaget bli i proportion till ridningen.

Har haft några riktiga "down-dagar" nu men jag hoppas det är bättre i morgon för då börjar jag 15 och behöver inte gå upp förrns 07. Så i morgon kan jag rida i dagsljuset även om det garanterat inte kommer att vara "fint" väder så är det i alla fall ljust....eller ljusare än på kvällen i alla fall ;-)


Nu är det sovdags i alla fall ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer