Kunde blivit en flygtur....

I dag var det inte helt långt borta att jag fick tugga mylla.....;-) Jag red bort till klätterbacken i morse och redan på väg dit kände jag att Aggish var mer toppad än vanligt. Det duggade lätt ute och det är inget optimalt väder för hans del ;-) Ja så han slog så att tyglarna for över skallen på honom flera gånger. Sen hade jag såklart plockat av den irländska maringalen som gör att tyglarna inte kan åka över huvudet.....sist jag red dressyr så tog jag av dem och efter det har jag inte ridit med det tränset....så det var bara att försöka hålla koll på dem så att de höll sig en på var sida så att säga ;-)

Han fick syra ganska snabbt så vi växlade om och galoppade en runda i skogen mellan varven och DET jag ju förbannat kul enligt Aggish.....hahahaha....han har ju lite udda sätt att visa sin energi på.....han blir extremt tittig och generar sig ingalunda över att pallnita mitt i ett galoppsprång och då sitter man lite sådär kan jag säga.....i alla fall när han gör det PRECIS efter en galoppökning.....det är som att få en rak höger i magen när han nitar ;-) Men jag satt kvar den här gången också ;-)

Nej detta är ingen insjö.....det är åker som är dränkt i allt regn som kommit.....förbannat trist :-(

Han kändes fin och fräsch i alla fall och vi fick även lite tid över för massage och han fick tid över för att ge husse massage i huvudet ;-)

Efter det sanerade jag lösdriften ORDENTLIGT och körde in ett par kärror spån......Jag förstod ganska snabbt sen varför Aggish stod precis intill och var så sällskapssjuk......hygglo ;-)

Biggi fick vila idag. JAg har bestämt att jag ska sluta stressa så hysteriskt.....det är bättre att jag hinner med en häst ordentligt med allt runtikring än att "snabb-rida" båda och sen hinner jag inte med stretch,massage osv.....så idag vilade Biggi. I morgon är jag däremot ledig så då ska jag försöka hinna med båda innan Glögg-minglet kl 15. Jag måste ju röja i ordning istallet och fixa klart glögg m.m också. Anna rider Röskav i morgon och Anso kommer och rider Rox. På Söndag vet jag inte hur det ser ut riktigt. Tror Linda rider Rox på söndag.

Nu ska det sovas i alla fall ;-) Len släpper ut hästarna i morgon bitti så jag kan nog sova till 7.30 i alla fall ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer