Man får helt enkelt anpassa sig....

Läste en artikel om stress.....min stress beror mkt på frustration över att vara "bakbunden"....jag har svårt att acceptera att min plan går åt helvete varenda vecka ;-) Jag har slutat lägga upp veckans planering för hästarna för det går aldrig att genomför som tänkt. Är det inte vädret,så är det jobbet, eller ryggen.....eller nåt annat. Varje dag måste jag säga till mig själv......"jag siktar inte mot OS och hästarna mår inte dåligt om planen spricker".

Senaste månaden har vi kunnat hanka oss fram med ridhus i alla fall och man får vara glad för det ;-) Det funkar för det mesta men aldrig enligt plan. Underlaget får jag ta från dag till dag och idag är det is-gata överallt.....ryggen är något bättre men inte bra och det första jag tänker när jag vaknar är "jag rider ut Biggi innan det blir mörkt och sen tar jag Aggis till ridhuset innan deras lektioner börjar".........för den aktiviteten har jag 2 tim på mig............vilket såklart inte kommer att funka ;-) Innan jag är klar med stallet så är det mörkt :-(

Och en dag som denna tar det mesta 3 ggr så lång tid......i morse tog det 40 min att få ut hästarna och fodra.Tur att de är så jäkla snälla och och har tålamod med min taskiga mobilitet,de står som ljus.

Så nu börjar jag om och hasar mig ut i stallet så får vi se helt enkelt vad jag hinner och klarar av ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer