Mest skit

Just nu är det mest skit........ryggen har packat ihop IGEN och jag försöker rehabba mig så gott det går......kunde såklart inte rida igår. Men å andra sidan vräkte det ned regn som vanligt.....man är nära ett psykbryt nu....kan inte bara den här jäkla skiten försvinna så man kan börja "leva" igen?!? Fyy faaan säger jag bara, blött och lera precis överallt.Det går inte ens att ta sig mellan dörren och stallet utan att man fan måste byta kläder efteråt för att man är blöt och lerig. Hästarna är inte heller så väldigt impade av det här vädret.De står och hänger vid tråden när jag kommer hem och Lizza står och sparkar i plåten i ligghallen....ja de är nog också förbannat trötta på det här pisset hela tiden.....MEN.....i helgen åker jag till Camilla och det ska bli så himla roligt. Linda kunde inte rida Agge på Lördag och Söndag för hon skulle vara på ridskolan och rida där då.

Anna kommer i alla fall och hjälper till med stallet.Felicia vet jag inte...hon brukar aldrig vara i stallet på helgerna. Men Lena ska nattfodra på Lördag i alla fall ;-) Det löser sig, det gör det alltid.

Det ska bli så förbannat skönt att komma bort från ön ett par dagar faktiskt. Skåneland :-) I vår familj råder det olika uppfattningar om Skåne och skåningar...hahaha, jag har ju bott i Skåne och älskar både Skåne och skåningar. Maken däremot fattar inte vad dom säger och gillar dem inte alls.Han tycker bara att de är dryga...hahaha. Nej de är bara självironiska enligt min uppfattning :-) Goa skåningar :-) Däremot tycker jag INTE om Göteborgare....DE är däremot dryga ;-)

Nej det handlar nog mest om vilka personer man träffar ;-)

Linda har ridit idag så jag ska bara släppa in och fodra innan jag tar tag i lite småsaker inne. Jag får packa nån väska inför Skåneresan också. I morgon är det raka vägen hem och ta stallet och sen ska Agge och jag rida dressyr på kvällen vilket blir sent och sen åker jag med båten direkt efter jobbet på Torsdag.

Vi kan hända hörs senare i kväll.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer