Midsommarnatten

Jag är mäkta förvånad-överraskad-chockad.....midsommarnatten har faktiskt varit hyggligt lugn. Även om den sista idioten inte är född så fördelat på antal innevånare på ön kontra antal aspackade människor så ........jo jag är nog lite stolt över folk denna midsommar ;-)

Alkoholen kommer alltid att tränga ut hjärncellerna till förmån för grottmännisko-djuret men som sagt, en hel del människor som kunde hantera detta förvånansvärt bra trots allt.

Fram på morgonkvisten lyckas ju alltid "begåvningsreserven" ställa till det och förstöra hela festen så att vi måste komma och tala om vart skåpet ska stå.....;-) Men sen efter det så tror jag de flesta hittade sina sängar (eller i alla fall någonstans att falla ihop på marken) så att lugnet lade sig ;-) 

Kollegorna får "städa" undan resten under dagen och själv har jag sovit fram tills nu. Vaknar av en makalös hetta.....oj säger jag bara.

Nu hade det varit fint om poolen varit igång.....maken är och slår hö och jag hoppas han kommer hem snart. Vi ska göra i ordning valphage både inne och ute, plocka fram poolen och lite annat småpyssel. Jag ska grundmåla hinderbommarna en gång till, göra foder till hästarna och sent i kväll ska jag rida ;-)Gissar att det inte kommer svalna förrns framåt 8-9 i kväll.....om ens då ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer