Onsdag och lite torsdag

Stooooorm....IGEN....eller fortfarande ;-) Linda red lektion på Lizza i går. De började med att Charlotta red Lizza en stund för att ge Linda en referensram att gå efter och det var sen lite lättare för Linda att "hitta rätt". Såg i alla fall himla mkt bättre ut idag :-) Inte för att det sett "dåligt" ut innan men man måste hitta de rätta knapparna på Lizza ;-)

Efter det hoppade Charlotta Anns Baileys några språng inför tävlingen på söndag. Charlotta hoppar honom himla bra och man ser stor skillnad på hans språng idag.Han såg verkligen fin ut och jag tror han var lite "chockad" att han fick gå i så stort grundtempo men det gjorde ju också att han fick mkt finare språngkurva än tidigare-Fina Baileys :-)

Resten av dagen försökte jag sätta lister i sadelkammaren....eller jag gjorde det...i alla fall golvlisterna. Däremot har jag inte satt taklister.....ännu.....vet ni hur jääääävla svårt det är att få till hörnen?!? Den som satt lister vet....alla andra tror att det är peanuts...hahaha. De där 45 graderna man ska lyckas såga till kanten med.....Och sen hade Magnus tagit fram spikpistolen för att det skulle gå snabbare att sätta golvlisterna.....jo tjena....den sköt 4-5 gånger UTAN att det kom spik vilket gjorde tusen hål UTAN spik så jag tröttnade och använde den traditionella hammaren ;-)

Jo tog hem ett par hinder också som vi ska sätta på vallen så länge. Tar hem resten sen när ridbanan börjar bli klar....lääängtar :-) Vi väntar på stenmjölet men killen som ska köra hit det har varit sjuk så vi får se när han är tillbaka och kan köra. Men har jag väntat i 4 år på ridbanan så kan jag vänta nån vecka till ;-)

I går kväll var vi hos Mårten och Amanda och grillade,alltid lika gott och man åker alltid hem helt proppmätt.

I dag då....ska rida först och sen åka till Anna i Fårösund. Tar nog en sväng förbi Gill också för en fika. Va länge sedan vi träffades. Eller ja det var kanske 1 mån sedan men det e länge med tanke på att vi ses flera gånger i veckan annars ;-)

Ellen rider Dollar idag....tror jag i alla fall. Hon får fodra kväll när hon ridit för hon kommer nog inte förrns senare. Hon brukar i alla fall komma på kvällen när hon ska rida.

Så ser det ut. Ska sätta fart på dagen nu. Börja med att rida Lizza och sen får vi se hur mkt jag hinner innnan jag ska iväg.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer