Planen höll nästan hela vägen.....;-)

Inte riktigt men nästan ;-) Svepte av stallet när jag kom hem och tog med Aggihs bort till "skritten" och fick hjälp av Amanda. I går gick han om han aldrig gjort annat ;-) Dock har han en tendens till markskygghet så han vill gärna dippa näsan och då får han ju sån på bandet han går på.....och då stannar han till och då ser det ju ÄNNU läskigare ut när han glor på sina fötter och åker bakåt...hahaha. Men skritten stannar såklart eftersom den är inställd på hans höjd. Han blev lite "skärrad" och trampade omkring lite men lugnade sig ganska snabbt så vi körde igång igen. Sen traskade han på i 30 min. Nästa gång ska han få gå samma program som Amandas hästar gör med backträning också. Så förbaskat bra träning :-)

Men som vanligt va klockan redan 19.30 när jag va hemma och jag va tvungen att få i mig lite näring och efter det ta in och biolighta Aggish och lite annat pyssel med honom. Så ja....vid 21 va jag klar och alltså hann jag inte med Rox igår. Även om det är ljust rätt länge på kvällen så räcker tiden inte riktigt till.

I morse sprang jag för första gången på flera år......resultatet är att jag nu har skitont i fotleden....hahaha. Men jag är hyggligt nöjd att kunna springa 1½ km utan att det var jobbigt efter så lång tid?!? Höll ju inte superhögt tempo men ändå.....normalt sprang jag på hastighet 10 förr och intervallade på 12. I dag sprang jag på 8½ vilket jag är nöjd med. Kunde såklart sprungit längre men jag har tidigare dragits med SÅ himla mkt benhinneinflammationer genom åren att jag passar mig lite nu. Börjar med kortare sträckor 3ggr/v så att benhinnorna hinner med.

Det vore ju fantastiskt om min fot skulle fungera så jag kan börja löpträna på RIKTIGT framöver :-) Jag har visserligen ont NU men jag väljer att tolka det som lite "gnäll" såhär i början ;-)

I dag är det dressyrträning för Aggishen. Jag tränar redan kl 16 så jag måste flexa ett par timmar från jobbet och så får jag ta stallet efter träningen när jag kommer hem.

I morgon ska syrrans Curre till tandläkaren igen. Vi ska va där kl 09 så jag har tagit flexdag i morgon eftersom hovis kommer och verkar barfotahästarna efter lunch. Så i morgon ska jag hinna med både Aggish och Rox innan det blir mörkt ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer