Prinsessorna in crime.....

Roxan och Lizza....så himla lika de är i sättet de tjejerna.Är så glad att jag köpte Roxan för så här långt verkar hon ha samma "bra skalle" som Lizza även om vägen dit är lång.

Vi har varit i skogen och Roxan är en klippa :-) Fåren är släppta på bete vilket Lizza redan konstaterat eftersom vi passerade där härom dagen.Man skulle ju kunna tro att hon skulle klara av att passera UTAN att vara "klassens clown".....nä verkligen INTE....hahaha. Givetvis började hon tramsa,blåsa upp sig och skulle till och med börja "sväva" då vi kom dit.Roxan va såklart lite skitnödig över fåren eftersom hon aldrig tidigare sett dem där men vem tror ni traskar förbi även om hon va spänd som en fiolsträng?!? Roxan såklart ;-) Så fort Roxan gått förbi så gick luften ur Lizza och det var liksom inte roligt längre....så då drog hon en djup suck och sen gick hon som om inget hänt-tramsmaja!!!

Vi red genom den "nya" skogen som jag hittade härom dagen och plötsligt va vi ute på en "nygammal" väg som vi båda kände igen men som vi både glömt och inte riktigt kunde komma på hur vi tidigare kommit dit.....men den va fin så vi red vidare ;-) Vi travade på flera sträckor och Rox skötte sig superbra. Även lite trav på asfalten för att stärka dem lite. Den asfaltsvägen e så himla bra för den "svarar" lite bättre när man travar på den.....lite som oljegrus men ändå asfalt om ni förstår. Den sviktar lite mer än vanlig asfalt.

På vägen hem va Roxan riktigt trött så sista traven fick Ellen till och med trycka på henne lite. Men sen gav vi oss och skrittade sista biten hem.Riktigt bra tur för lilla Rox. den nya förbygeln till Lizza satt som en sportkeps så den e vi nöjda med.Dock e jag inte så himla förtjust i att den ska fästas även uppe i ringarna i sadeln....men det får jag nog leva med ;-)

Nu ska jag vila en stund så att skallen orkar med hela dagen. Sen har jag lite pyssel i stallet och Ellen ska in till människobyn en sväng.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer