Promenad-dag

Förra inlägget publicerades inte förrns precis nu eftersom Nouw krånglat hela dagen........NÄHÄÄÄ surprise ;-) Men det skrevs i morse som ni förstår ;-)

Biggi och jag tog en lätt joggtur och han skötte sig fint även idag även att han var mer spänd han varit sista tiden. När vi nästan var hemma, precis i kurvan vid grannens bra-ha-saker-hörna så såg (och hörde vi) grannens hästar fara som snorloskor i hagen. De skrek och rusade fram och tillbaka och både jag och Biggi blev stående och funderade på vad som hände. Och från ingenstans så exploderade herr superspänd och drog en 360 graders piruett....den tackar vi för....hahaha. I samma veva kommer resten av grannfamiljen gående med sto och föl på vägen.....det var ju inte direkt mindre spännande enligt herr superspänd ;-) Så vi travade på en bit emot dem....är lättare att ha kontroll på honom i traven faktiskt ;-) Så när vi var sådär 30-40 meter ifrån dem hoppade jag av så de fick passera UTAN att det blev kaos. Biggi tyckte dock att vi kunde fortsätta kaosa när vi passerat eftersom hästarna i deras hage gjorde det ;-) Han dansade snyggt bredvid mig sista metrarna fram till vägen och sen lugnade han ned sig när han kom på att vi faktiskt var hemma ;-)

Aggish fick promenera samma sväng som Biggi gick igår efter det och Rox fick en kortare skogstur.Hade lite småplock kvar innan jag var klar för dagen så klockan var runt 13.30 när jag kom in och kunde komma i säng. Ja sen somnade jag nog runt 14 och vaknade nu vid 17. Inte jättemycket sova men det får räcka för första natten ;-)

Helgen blir körig.....i morgon ska Rox filmas, Biggi och Aggish ska ridas och sen resten i stallet. På Söndag gör jag vändpass så då ska Lena ta hästarna så jag hinner sova lite.

Kommande vecka är fullbokad och det är dessutom kortvecka,jag åker på torsdag morgon och är ju borta under helgen. Men det ordnar sig nog det också ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer