Rallybrudar på tur

Åh vilken underbar dag 😃 Det har varit superduper-väder hela dagen och nästan lite varmt också.....typ +10. Hästarna har gått utan täcken i hagen och vi har pysslat runt med lite allt möjligt. Maken har donat med "Hästis" och fixat massa detaljer.Vi har varit hos Mårten och Amanda och lämnat av sakerna vi köpte åt dem på Gekås.

Sen har jag och Ellen ridit Lizza Och Roxan. Vi tog med dem till Sandsjö för att introducera klätterbacken för Roxan. Det var inga problem med nåt och för det mesta är det hon som går först och är modigast....Lizza tar mer än gärna svans på Roxan...haha.

Sen chockade jag nog Ellen för när vi kom på "sand-stigen" så sa jag att vi skulle trava.....sen sa jag att nu galopperar jag....hahaha (Roxan har inte galoppat ännu). Jag hörde bara Ellen "va haha nej....skojjar du" och jag svarade "nä" och började galoppera så det va bara att hänga på. Nu var det kort galopp och Roxan fattade inte att man KUNDE galoppera så hon travade jääääätte fort istället....hahaha. Men det kommer, vi testar nästa gång vi rider ut.


Sen har vi provlastat Lizza i Hästis. Hon är ju damen med humor....;-) Hon gjorde PRECIS likadant som sist då vi lånade Wimans lastbil. Hon gick in och ut lika fort igen....4 ggr och sen gick hon in och ställde sig "rätt".Så då va det klart ;-) Men det roligaste va när vi backade ner Hästis utanför stallet och öppnade luckan....vem kom fram och ställde sig vid ledet och glodde med båda öronen spetsade då?!? Jo en som mer än gärna ville åka....Lizza ;-) Så jag tänkte att vi lika gärna kunde provlasta henne eftersom hon så gärna ville ;-) Hämtade grimma och tog ut henne och det syntes så väl att hon va nyfiken på nya bilen. Hon spetsade öronen, nosade lite på luckan och sen klev hon in. Skön tjej ;-)

Den ofantliga tröttheten jag hade i morse gick över lite under dagen men nu kan jag knappt tänka en enda tanke klart.....det bara stannar i skallen plötsligt och jag får inte fram vad jag ska säga....hahaha...så nu e det nog läge att plana ut lite och ta den där powernappen som jag inte skött den senaste veckan.....;-)

Det blir i alla fall mat snart,maken grillar så det blir fläskfilé med gratäng tror jag ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer