Rise ´n shine

Eller nåt, det är faktiskt så att solen tittar fram idag :-) Det kommer väl inte att vara så länge...är nog borta lagom då jag kommer hem...

Agge ska promeneras idag eftersom han behandlades igår. Bra för honom att gå utan sadel nån dag också eftersom han är öm i ryggen. Tror Felicia el Ellen gör det under dagen...eller jag bad dem i alla fall att göra det.

Om jag hinner ska jag ta en snabbfika med Anna idag.Vi ska byta lite täcken. Det visade sig att hon hade 145-täcken som hon inte kan använda och jag har 165-täcken som jag inte kan använda så då byter vi lite ;-)

Helgen kommer att bestå av dels lektioner och dels lite annat pyssel hemma på gården som ska stökas av. Jag ska rida såklart men i övrigt är det både ved som ska in och hö som ska köras ut. Borde försöka ta mig ann ridbanan också. Det har inte gått att sladda den eftersom det MÅSTE regna hela tiden.....så nej, den är fortfarande inte sladdad. Maken ska återigen göra ett försök med belysningen på ridbanan....får se hur det går ;-)

Ska också försöka hinna med att tömköra Curre åt sis och sen......ska faktiskt helgen bestå att liiiite vila också....MÅSTE verkligen pausa ibland för de sista 5-6 dagarna har gått i hundranittio.

Har förbaskat ont i min "onda fot" idag....nåt jävla benfragment som fastnat i leden igen...orka...grrr. Hoppas det släpper de närmaste dagarna....

Vi hörs troligen senare i kväll.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer