Rox den "rumprädde".............

I dag red jag ut Rox när jag kom hem från jobbet. Fint väder och Lizza sa inte ett dugg när jag hämtade Rox så hon fick gå kvar med Guiness på vallen. Hon har "landat" nu och jag tror hon stannar i hagen.....eller det gjorde hon i alla fall idag ;-)

Men Rox säger jag bara...hahaha....snacka om häst som kan jaga upp sig alldeles själv. Lizza kan ju göra det till den milda grad att hon till slut måste "sväva" sig hem för att inte gå i bitar men Rox.....hur hon ens orkar ;-) Hon får för sig att hon har ett monster i rumpan HELA tiden och drar in baken så att det känns som hon inte har några bakben/bakdel kvar ens.  Hur som helst har vi varit i Sandsjö och klättrat vilket hon till slut tyckte var svinjobbigt. Vi tog slingan runt några gånger och hon är jättetrevlig att rida....dock får jag skitont i ljumskarna för sadeln e alldeles för stor för mig. Dels är den för bred och jag försöker att sitta långt fram i brunnen för att få nåt stöd men då hamnar mina sittben rakt på sömmarna liksom. Nu ska hon ju inte ha den sadeln hela livet såklart så det är ju ett problem som kommer att försvinna längre fram. Men just nu är sadeln oerhört obekväm för mig.

Sen var det skrittmaraton hem såklart och precis varenda sak vi passerade (typ brevlådor,sopsulos,grindstolpar,redskap i övrigt....osv) var skitläskig så då kunde hon ju passa på att dra in röven och bli 5,80 framtill....hahaha. Hon är ju en häst som VERKLIGEN är byggd i uppförsbacke så ni kan ju tänka er hur det känns att sitta på henne när hela röven försvinner ;-)

Linda ska rida Lizza idag och jag hoppas hon slipper regn.....när jag kom tillbaka med Rox så tog det nog inte mer än 10 min så fullständigt vräkte det ned....märkligt nog var det ingen "väder-sida" som förutspått regnet?!? Det står sol på alla sidor så jag gissar att det var högst tillfälligt.

Nu ska jag in i duschen och sen hämta Ellen till den clinic som vi ska gå på med Bo Jenå . Ska bli spännande att se och lyssna på honom.

I morgon vet jag inte hur det blir och vem som rider vad. Minns inte om Ellen jobbar eller om hon rider Rox,annars försöker jag hinna med det men jag ska rida Lizza också och vi har möte i morgon kväll.....ja vi får se hur det blir.

Nu duschen som sagt ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer