Sådär ja ;-)

Ett par åsiktsinlägg som legat i korgen kom upp här igår ;-) De kommer ibland och jag vet att en del blir "upprörda" och anser att jag har "fel" eller att jag kanske inte borde tycka så mycket ;-) Men det gör jag och efter 45 år med häst så har det bildats en del åsikter även om inte alla (eller kanske få) håller med ;-)

Men det var igår och idag är en annan dag. Dagens hästjobb har varit Biggi i töm och jag kan tala om att det var tur att jag inte satt PÅ honom för gladare häst med mer gymnastiska övningar hade jag fått leta efter idag.......;-) Men han gav sig mot slutet och då var det mest frust och avslappnad trav.Den gossen kan verkligen bjuda på uppvisning ;-)

Aggish kände sig fin idag, han gör ju det när han får på sig sina "fina saker" som han själv uttryckt det ;-) Han tycker om sina saker och blir glad när man klär på honom. Han var extra myssugen idag också....gav mig inte riktigt tid att rykta för han ville mest gosa ;-) Han känns finare för varje dag och i morgon tror jag Anso kommer att rida honom tillsammans med mig och Biggi. Hon red Rox idag och de hade en allvarlig diskussion där Anso segrade....SÅKLART. Vi diskuterade efteråt och är helt eniga om hur den tjejen ska hanteras. Hon har en skalle av granit men behöver en ryttare som ger henne ramar och trygghet, annars tar hon egenansvar vilket inte blir så bra. Bra hjälp för Linda att Anso sätter sig upp ibland.

Just nu är Biggi och Rox Ansos favoriter sa hon....hahaha....vi får se vad hon säger efter att hon ridit Aggish ;-) Han är ju en annan sort, superdominant OCH känslig samtidigt.....och rutinerad så han bjussar inte på något heller ;-) Men ändå helt underbar när man har honom "där" ;-)

Nu ska jag avsluta dagen och hoppas få sova hyggligt i natt också. Natten som gick var absolut bättre än tidigare och jag tror det beror på Pascoflairen som jag tog igår. Det är ju naturpreparat och består av passionsfruktsblomma.....tror jag det va ;-) Funkar bra i alla fall och är varken vanebildande eller ger någon "hangover" .

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer