Snor-unge ;-)

Träningen idag då. Gick jättebra trots att Lizza va lite "matt". Hon jobbade på himla bra men jag såg efteråt att hon faktiskt vart lite snorig...?!? Hm, ingen av de andra e snoriga så vet i tusan varför hon är det....

I alla fall så är det piss att inte ha en extrahand när man hoppar....och att hålla på och kliva av för att ändra eller lyfta en bom gör jag inte,då får de ligga helt enkelt.

Hade satt upp en 5,5 på långsidan och givetvis kom det cyklistjävel förbi EXAKT då hon skulle gå av på oxern i serien...dessa förbannade cyklister från helvetet säger jag bara....grrrrrrrr. De cyklar som dårar,mitt i vägen(vilket iofs inte spelade någon roll just då), hörs inte överhuvudtaget och ser ut som rymdvarelser. Vad är det för fel på dem?!?

Kan de hålla sig på cykelbanor och annat så man slipper ha dem runt i kring sig!!!! I alla fall så skyggar hon till precis i upphoppet och tar med sig bakbommen på grund av detta och sen va det ju färdighoppat på DEN serien....suck.

Men resten fortsatte vi på.Hoppade på tre låga räcken med korta anridningar och jobbade också lite över cavaletti. Hon var fin men som sagt lite "matt i lacken".


Min pappas syster med sin dotter(min kusin då) är nere denna helg och bor hos sis. Jag har ju jobbat hela tiden så jag har inte träffat dem men passade på att gå in och hälsa på dem och prata en liten stund innan jag åkte hem. Himla kul att träffa dem.Min kusin var det nog sådär.....35-40 år sedan jag träffade sist...herre gud.

Ja sen när jag skulle åka hem så gick det inte att få i backen på lastbilen?!? What?!? Jag provade typ 100 ggr men det GICK inte bara. Så jag fick ringa Magnus så han och Mårten kom dit och jag räknade iskallt med att bli idiotförklarad....hahaha.Nu slapp jag som tur var det för det var något som lossnat till växellådan så det var inget "handhavande-fel" ;-)

Planen att köra hästarna till skogen i morgon "brinner inne" då lastbilen är utlånad och jag dessutom ska jobba natt, vilket jag förträngt,och behöver sova på eftermiddagen. Ellen får kvällsfodra eftersom hon ska rida på kvällen.

Jo nu i kväll när jag fodrade så var Stina med ner på betet.....det e lätt att glömma vad som hände igår....

.....så det blev att duscha i kväll också...hahaha, jag vände ryggen till i typ 10 sekunder och vips så såg hon ut såhär ;-)

Fotade Rooxan i morse. Jag har en så otroligt vacker 3-åring :-) I morgon ska vi hänga på henne,ja eller JAG ska hänga på henne ;-) Det får bli i stallet eftersom jag e ensam. Men jag tror som sagt inte att det är ett problem. Hon ska tömmas också i morgon. Men kolla denna skönhet :-)

Fast min lilla rally-räka är vacker också :-)

Nu blir det varma mackor till middag. Sen tidigt i säng om man ska komma upp tidigt i morgon så man hinner med nåt ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer