Som jag sa igår.........

En bättre dag idag :-) Jag har fått sova även om det inte är så mycket så i alla fall sova ;-) Uppe 06.30 i morse och släppte ut hästarna för att hinna mocka klart allt i stallet innan hovis kom vid strax efter 09. Det blir alltid lite roddigt på "sko-dagarna" då det är 6 hästar som ska skos och under tiden ska jag rida 2 varav den ena hade tappsko ;-) Så lite planering krävdes.Sen fick jag hämta upp de andra 3 från lösdriften eftersom de också skulle skos. De fick vänta i Äpplehagen och sen fick maken hjälpa till att slussa in dem under tiden som jag red.

Aggish har galopparbetat idag och frånsett 25 halvhalter så var han superfin. Sista biten hem, typ 500m, fick han trava och han var galet avslappnad och fin, fint tryck i traven med lätt stöd på bettet :-)

Sen in och dressa av honom och byta till Biggi. Han var inledningsvis lite fundersam på om han verkligen skulle gå hemifrån (?!?) men efter lätt övertalning så traskade han på. Tror mest det berodde på att de andra 3 gick precis bredvid i Äpplehagen och sen var det en kille som promenerade med 2 hundar på grusvögen framför oss...........skitkonstigt enligt Biggi ;-) Inte SÅ himla laddad som jag kanske trott att han skulle vara efter att han fick vila 2 dagar i förra veckan och sen även igår på grund av tappskon. En roadwork på dryga 7 km med travintervaller. Han är ordentligt lurvig igen så nu måste jag klippa igen......suck.....jag har helt tröttnat på att klippa men det ska ju bara göras.

Maken filar vidare på min sadelbock. Jag har tjatat på honom i snart flera år att jag vill ha en sådan och nu äntligen har han byggt en :-) Och det löjliga är att det inte alls tog någon lång tid ;-)

Den ska laseras och sen ska det på tränshängare och hjul, sen är den klar :-)

Såna här lådor köpte jag på Jula som jag har betsat och ställt i sadelkammaren. Mycket trevligare med trälådor istället för plastbackar :-)

Ja så idag har det varit bättre. Jag kämpar på och vem vet.....en vacker dag kanske det löser sig det som gör mig så förbannat frustrerad ;-)

Nu ska jag slita en nattpass och i morgon är det ytterligare ett nattpass.......SEN har vi vårt efterlängtade hotell-natt med brudarna :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer