Tur man har sin personliga assistent.....trots allt ;-)

Jag jag HAR ju uppenbarligen en personlig assisten.....min make ;-) Förvisso har jag varit HANS personliga assistent under ganska många år så ja....nu får han va min ;-) Lagom när jag va halvvägs till jobbet så kom jag på att jag släppt ut Agge och Qsan och sen skulle hämta höpåsar till dem....men där hände nåt för jag "tappade" minnet och satt mig i bilen och åkte?!? Så jag fick ringa maken och be honom gå ut och ge dem hö....stackarna de trodde väl att de skulle bli utan helt :-(

Tur att han åker senare än jag.Han bara skrattade och sa att han fixade det. Visst sen skulle det väl inte vara någon direkt katastrof för det går alltid att ringa sis, Amanda eller Ann om det krisar ordentligt men man vet ju aldrig vem eller om de är hemma just då. I värsta fall får jag ju bara vända och åka hem igen,inte värre än så ;-)

Jobbade ju sent igår och när jag kom hem hade jag stallet. Mocka åt Rox,fylla vatten överallt, fodra och sen Biolighta Rox. Märkligt det där med Biolighten....på vissa hästar,vissa skador så reagerar de inte överhuvudtaget men ibland så reagerar de väääldigt vilket Rox gjorde igår. Jag menar det är ju inte så att Biolighten nuddar skadan...det är BARA ljuset men uppenbarligen känns det i skadan när man använder den. Det tolkar jag som att det gör nytta. Nu är hon ju bandagerad såklart och ljuset tar ju såklart sämre med massa saker emellan men det är ju i alla fall "bättre än sämre" om man säger så.

Hon hade i alla fall väldigt svårt att stå still med benet,stod och lyfte det hela tiden tills jag va klar.....DÅ stod hon still...hahaha. Sen va det det där hemska granulatet hon skulle ha i sig...jag vågade inte chansa på att ge henne i fodret IFALL hon skulle vägra äta....då hade hon ju inte fått i sig något alls så jag löste upp det i spruta och sen började vi dealandet OM hon skulle vilja ha det i munnen....;-) Men hon fick stå lös och jag höll bara fram sprutan i mungipan,petade med fingret i mungipan och till slut valde hon själva att ta sprutan så jag kunde ge henne det. Fick ta det i flera omgångar för jag va rädd att om jag sprutade in allt så skulle det rinna ut....hon behöver ju alla de där dropparna. Så i 4 omgångar tog hon det snäll men det var väldigt tydligt att hon tyckte det va superäckligt. Vi får se hur det går i kväll....;-)

Ja allt detta innebar att jag va klar sådär vid 01 så jag har ju inte sovit så jätte mkt i natt....ca 4 tim. Men så blir det alltid om jag slutar 23 och sen börjar 07 dagen efter...det är liksom svårt att lösa det på annat sätt. Så idag kommer nog min hjärna va slöare än vanligt...hahaha.

I kväll får jag åka till ridhuset med Agge. Det kommer att va mörkt ute och jag har stallet att göra klart först. Med lite tur kanske någon av tjejerna packat lite höpåsar under dagen, det är 25 st som ska packas varje dag nu förutom det som ska in i boxarna så det blir några stycken ;-)

KOm precis på att ridhuset är bokat på Tisdagar.....hm...kanske det andra är ledigt....får kolla. Nu ska jag bara "göra slut" på den här dagen.Det känns som att det bästa jag kan göra nu är att låta dagarna löpa och INTE alls engagera mig i vad som händer. Bara stänga av lite tror jag.....

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer