Upptäckte nåt.....

Jag är sämst på att "sortera" mina inlägg i rätt kategorier....eller jag har helt enkelt inte alls tänkt på att jag HAR kategorier. Ska börja göra det framöver så blir det lättare för alla att gå in på det dom vill läsa. Alla kanske inte är intresserade av att läsa om hästarna även om det är just det som fyller den största delen av mitt liv ;-)

Jag är inte så teknisk(läs ointresserad) så jag bara skriver och publicerar när jag gör inlägg. Men man får väl lära sig antar jag.....;-)

Har beställt räddningsdroppar till Lizza och även Confidence EQ för framtiden. Nu fr vi se om det fungerar. Det är lite olika åsikter huruvida det funkar eller inte men det är såklart värt att testa.

Här har jag köpt räddningsdroppar för den som undrar. Jag köpte Five Flower remedy Granulat och Relax.

https://www.ancis.se/

Mitt huvud är som en betongklump i dag...trist men det KAN beror på vädret också.....vet inte. Ska (trots dåligt samvete) försöka vila så mkt som möjligt idag. Jag har tyvärr slarvat väldigt med min priolista och med att vila varje dag och det känns nu.....

Priolista idag:

Sortera ren tvätt

Duscha

Åka och träna

Mer än så blir det nog inte.Ellen fodrar lunch nu när hon kommer hem från jobbet och troligen åker hon med på träningen också så då kanske det blir film.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer