Världens lyckligaste Biggi..........

I går hann jag bara inte med att skriva. Dagen forsade fram och plötsligt låg jag i sängen. Tog en prommis med Aggish och Biggi.....fan man ska lyssna på sin magkänsla!!! När jag gick iväg kände jag i magen att det "var" något men jag struntade i det....vi promenerade iväg på grusvägen och de fick ta sig en tugga hit och dit i gräskanten. Vi fick gå åt sidan flera gånger innan vi ens hunnit 200m.....denna grusväg är som rena E4;an numer....fattar inte för den är liksom inte nära till något.........känns mer som att folk åker på den för att det går och för att de är nyfikna på vart den leder....jäkligt irriterande för vi har inte så många vägar att rida på i lugn och ro.....

I alla fall, 3:dje gången det kom en bil så fanns det ingenstans att gå åt sidan så vi fick kliva ned över slänten och ut på vallen......och jag hann inte ens tänka "nu kommer det bli lite FÖR roligt för Biggi".......mikrosekunden efter exploderade han fullständigt.....bakbenen åt ett håll och frambenen åt ett annat sådär 2 m över marken....som tur va hade jag extra långa grimskaft men jag insåg direkt att det skulle vara livsfarligt att försöka hålla fast honom....så PRECIS när jag öppnade handen och släppte grimskaften gjorde han en helt galeb bakutspark och träffade mig......i handflatan?!? Fatta ni?!? I HANDFLATAN......en liiiiiten millimeter närmare och han hade kickat skallen av mig......det blev sm ett stort brännsår i handen men inte gick sönder.

Ja sen jäääääääklar sprang han...........alltså han var SÅÅÅÅ himla glad.....hahaha......snacka om att gå bananas fullständigt........han bockade,sparka bakut galopperade hysteriskt varv på varv på vallen. Aggish stod bara och glodde på honom.......och jag också ;-) Nä det klart det inte va bra att han gjorde det men hade ni sett en sån lycklig häst så hade ni förstått att jag själv stod o log. Att få tag på honom va ju bara att glömma.....bilarna fick snällt stå där och vänta (där fick ni för att ni trodde ni skulle ta en genväg....hahaha). sen busvisslade jag på honom och då kom han kutande men jag fick ju inte ta honom. Jag fick ringa maken som kom på 4-hjulingen och tog med sig Aggish. Biggi kom varenda gång jag visslade på honom men sen cirklade han bara runt mig och till slut kastade han sig i gräset och rullade....hahaha. Ja och såklart rullade han av sig grimman också......hahaha. Men sen fick jag ta honom i alla fall till slut ;-)

Kylde benen ordentligt och hoppas det inte blir något skit efter detta.

I går kväll var vi hos Lena och Greger i deras lilla stuga och grillade. Ingen el, inget vatten, ingen täckning på telefon. Helt underbar kväll i solnedgången och utsikt över havet :-)

Nu måste jag sova,får skriva vidare i morgon ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer