Vila idag

I dag har Aggis vilodag,en välförtjänt sådan dessutom. Han har gått sedan.......torsdag förra veckan så det passar bra med vila idag. Han har gjort 3 hoppträningar dessutom och 2 dressyrträningar under de 7 dagarna.

I dag hoppas jag hans stalltäcke kommer(300gr) för det är förbannat kallt på nätterna i stallet. Låter osannolikt när vi bara har 3-5 minus men det blåser ALLTID och den egentliga tempewraturen ligger då på minst det dubbla.......dvs säga -11 ungefär. Lägg sedan till att det är så fuktig kyla. Jag hade gärna haft 10-15 minus istället för det känns varmare ;-)

Hur som helst, har jag tur kommer hans stalltäcke och sen väntar jag på ett annat paket också som BORDE komma idag.....men det där Post Nord är oerhört opålitliga så vi får se ;-)

Motivationen går upp och ned, samma för alla. För dagen ligger motivationen på sådär 70%....hahaha....så ganska högt ändå för att vara den här gräsliga årstiden ;-) Det är alltid skönt att veta att hästen vilar med gott samvete och inte för att livet kommer emellan......som det konstant gör.....eller vädret ;-)

I morgon ska vi brainstorma med Mårten och Amanda är det tänkt.Vi måste sätta datum för när vi ska åka. Sen blir det ett jäkla roddande för att få ihop det med hästar och hundar....men det MÅSTE gå. Tjejerna har sagt att de hjälper till med allt men sen ska det klaffa också.....;-) Kevin bor hos oss och sköter hundarna i alla fall så det är nada problem. Fodringarna är egentligen inga problem heller....det är mer att fixa utsläpp och intag för Aggis och Qsan eftersom det ska på /av med täcken och benskydd också ;-) Och framför allt....Aggis behöver ridas varje dag!!! Linda kan ju oftast bara 2 dgr i veckan och aldrig på helgerna då hon är med familjen. Så jag vet i tusan hur jag ska lösa det men jag får fundera.....

I helgen blir det (förhoppningsvis) konditionsträning för Aggis. Beror på underlaget men förhoppningsvis kan man galoppträna på slingan. Ridhuset är bokat hela helgen :-( Det är så himla trista att det inte går att se VEM som bokat det...många gånger hade man säkert kunnat rida tillsammans beroende på vem eller vilka som bokat ridhuset. Men eftersom man inte vet det så blir det svårt. Hade varit bra om de haft en "bokningssida" på sin hemsida så man där såg vem som bokat.

I går skulle vi varit i stan och handlat men maken orkade inte så det får bli idag tror jag. Beror på hur sent det blir.Maken är ju en tröttis på kvällen så att göra saker efter kl 19 är otänkbart ;-)

Mina lektioner börjar i helgen också, eller några av dem. De som kan ta sig till ridhus börjar nu.De som inte kan det får en senare uppstart när det går att rida ute.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer